perjantaina

Lomalta paluu

Kesäloma on ohi! Kesän loppumista en vieläkään suostu tunnustamaan. Sen kuitenkin myönnän, että blogiin kirjoittelu jäi lomailun vuoksi vähälle, tai sitä ei tapahtunut lähes ollenkaan. Myös sellainen muutos tapahtui, että siirsin asemapaikkana kuvankauniista Pohjois-Karjalasta tuuliseen pohjolaan, tarkemmin ilmaistuna Ouluun. Ken tietää Oulusta suositelemisen arvoisia ruoanostopaikkoja, jotka tarjoavat luomua ja lähiruokaa, nostakoon kätensä.

kot-kot
Tässä vaiheessa muuttolaatikoiden keskeltä kirjoittaessa jätän uusien ruokalajien julkaisun välistä, mutta tuon silti ilmoittamisen arvoisia uutisia. Olen valmistanut aiemmin muutamia kanaruokia, mutta usein pyrin välttämään broilerinlihan käyttöä, koska se ei maistu miltään ja on hieman eettisesti arveluttavaa. Nyt luomukanarintamalta kuuluu kuitenkin yllättäviä uutisia. Asiasta raportoi tarkemmin Uusi Musta -blogi. Herättää toiveita, varsinkin kun uutiset ovat tähän saakka olleet hieman toisenlaisia.

Asiasta seuraavaan. A-studio näytti mielenkiintoisen, vaikkakin provosoivasti nimetyn raportin itämeren lohitilanteesta nimikkeellä Myrkkylohi. Tutustumisen arvoinen pätkä, joka kannattaa tarkastaa. Löytyy tästä linkistä, ja on katsottavissa aina syyskuun 21. päivään asti.

Siinäpä muutama mielenkiintoinen keskustelun avaus. Toivottavasti seuraavalla kerralla olen saanut aseteltua keittiövälineet siististi uuteen keittiöön ja pääsen toteuttamaan itseäni taas hellan ääressä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kokemuksia ja kommentteja!